Activitats complementàries 2010/2011. Torre d'en Doménech

 Halloween 2010.

Pàgina principal


 

El passat dia 29 d’octubre, divendres, l’aulari de la Torre va celebrar la Festa de Halloween.
Abans d’aquesta activitats els alumnes van dedicar uns dies a preparar-la.
Primer vam decidir la disfressa d’enguany; aniríem de “carabasseta”. Fiquem en marxa els treballs de l’any passat: reciclem paper per tal de fer la disfressa.
Cada xiquet prepara la seua carabassa. Amb paper de diari i cola fem la tapa de la carabassa, després la pintem de taronja. La resta de la carabassa la fem amb un sac de deixalles.
També els pares i mares dels alumnes col·laboren en la festa; van preparar unes rosquilles per donar a la gent del poble que participa en la festa.
Arribat el dia, tots amb la disfressa de carabasseta, comença la cercavila pels carrers del poble.
Els veïns i veïnes de la Torre participen en la Festa de Halloween; al final és obligada la visita al bar de la Torre : Mari Sol ens prepara una festeta.
La vesprada de Halloween finalitza per als xiques i xiquetes de la Torre amb un sac ple de llepolies.Els alumnes comencem la disfressa de Halloween

 

Un treball intens!

El pinzell i pintura per treballar la disfressa

El grup preparat per la cercavila

Els tios d' Iker i Mario participen de la festa

No podien faltar Eli i el seu marit!

El pare de Clara, l’alumna d’infantil, és total !

Amparo també ix a la festa.


L’avi i la mare de Jordi esperen la visita dels alumnesL’àvia de Carles i Marta i la seua veïna tenien llepolies per a tots.Tot el veïnat ix a participar i veure la festaEl pare d' Iker i Mario para l’activitat d’obrer per estar amb tots nosaltresLa fi de la festa. Mari Sol ens espera!

20/06/2010 19:18:11