Activitats complementàries 2010/2011. Benlloch

 Eixida Ecològica

Pàgina principal


 

EIXIDA ECOLÒGICA


El calorós dia 17 de juny hem realitzat una eixida ecològica pel terme de Benlloch i la Serra els i les alumnes de 3r cicle. Hem eixit bén prompte per a no agafar les hores de més calor i ens hem endinsat pel terme de Benlloch guiats per dues aventureres molt valentes: Marta i Mati, les companyes cuidadores del menjador.

Hem passat pel Pi Pinyoner, pel Pla dels Forns, pel terme de la Serra d'en Garceran, pel recorregut de la Volta a Peu de Benlloch, pel Camí Fondo, per la Ruta de l'aigua de Benlloch, per les Oliveres Mil·lenàries de Benlloch i tot un seguit de llocs emmarcats en un bell paisatge que ha fet que tots els participants de l'eixida hagem gaudit de l'experiència.

En acabar hem aplegat a l'escola i hem fet uns exercicis de relaxació i massatges ja que ens els havíem guanyat després de l'esforç realitzat.

PD: Moltes gràcies a Marta, Mati, Marcos i Jaume per ensenyar-nos aquesta preciosa ruta i per la vostra col·laboració.El Pi Pinyoner de BenllochUn descans per esmorzar a la sombreta

Quina gana!!!

Tots els valents i les valentes després d'esmorzar.

Una dura costera (fins i tot per a les aventureres més valentes).


Ara cap a on anem?


Les marques del terra ens ajudaran.


A punt de començar el Camí Fondo.
Posant amb les Oliveres Mil·lenàries.Per fi estem al poble!!!No ens podem mantenir de peu.

Un massatge de cames... quin goig!!!


20/06/2010 19:18:11