Activitats complementàries 2010/2011. Benlloch

 Festival Nadalenc 2010

Pàgina principal


 Així de bonica va quedar la pancarta.


Inf. 3 i 4 anys. Heu vist monets més bonics?Inf. 5 anys. Seguint el ritme!


FESTIVAL DE NADAL


VIATGE SOLIDARI PER ÀFRICA

Aquest any a Benlloch hem decidit fer un festival de Nadal solidari. Per això vam contactar amb una ONG de Senegal que es diu VIATGES SOLIDARIS A SENEGAL I GÀMBIA i necessita ajuda per a comprar plaques solars per tal de poder traure aigua d’un pou i abastir de llum el dispensari i algunes cases.

Els alumnes de 5é i 6é vam crear la història sobre uns xiquets d'ací a qui els toca un viatge solidari per Àfrica. Comencen a visitar països molt bonics i exòtics, sí, però prompte se n'adonen que la realitat d'aquells pobles està molt lluny del seu dia a dia i, d'alguna forma, tracten d'ajudar a la gent que s'hi van trobant. Al final arriben a Senegal, on els espera Moussa, un amic que els explicarà alguns dels costums del seu país.

La veritat és que hem aprés geografia i, el que és més important, hem pres conciència del fet que, al món, hi ha gent que té problemes perquè no disposa de béns tan elementals com aigua, llum, aliments abundants ... i, malgrat el que poguérem pensar, ells, a la seua manera, són feliços. En prenem bona nota!1r cicle. Ben conjuntats.


2n cicle. Shakira i el seu Waka-wakaMoussa ens va mostrar imatges del Senegal.3r cicle. Entonàveu el “laaa”?Moussa també dugué uns amics músics amb ell.I, a la fi, tots damunt l'escenari!
20/06/2010 19:18:11