Activitats complementàries 2010/2011. CRA Trescaire

 Infantil: Eixida a La Serra d'Irta.

Pàgina principal


 
Hem aplegat al parc de la Serra D’IrtaEIXIDA A LA SERRA D’IRTA.


En dos dies diferents, els alumnes de la Pobla el 7 d’abril i els de Benlloch i Vilanova el 12 d’abril ( ja que no es permetien grups de mes de 50 alumnes i en el C.R.A. en som més) vam poder visitar el parc natural de la Serra D’Irta en Alcossebre que és un espai protegit. Vam esmorzar amb unes vistes al mar precioses i després varem passejar vora platja parant-nos a replegar petxines. Vam seguir una senda endinsant-nos en plena Serra on els més menuts vam fer una manualitat i els més grans una volta per conèixer millor les plantes i animals de l’entorn. Després les monitores ens van fer una representació de titelles amb un missatge important : “ No hem de contaminar la mar”

Ens vam desplaçar en autobús fins el càmping Ribamar on Domingo, el seu gerent ens va explicar com funcionava. Després vam dinar allí, on hi havia un parc on vam jugar i fins i tot un camp esportiu on puguerem jugar a futbol. Com que estàvem acalorats abans d’anar-nos-en vam menjar un gelat..

L’autobús va fer un altra paradeta en l’escola, on Lorena,la que va ser mestra el curs passat ací, ens esperava. Ens van ensenyar l’escola i els alumnes de cinquè van fer dues representacions curtetes molt divertides.

Van tornar al poble ben cansadets.Passegem vora mar.

Repleguem petxines.Endinsant-nos en el bosc.Preparats per a vore els titelles.Per no contaminar les deixalles cal recollir.Tots ben atents.El Gerent del Càmping ens el va ensenyar i ens va explicar com funcionava tot.Després de dinar vam jugar al parc.Hi havia camp de futbol i de basquet.Un gelat per refrescar.


20/06/2010 19:18:11