Activitats complementàries 2010/2011. CRA Trescaire

 Eixida a Morella: Saltapins i Museu dels Dinosaures.

Pàgina principal


 
EIXIDA A MORELLA: SALTAPINS I MUSEU DELS DINOSAURES


El passat 15 d’octubre els alumnes de segon cicle del C.R.A EL TRESCAIRE vam fer la primera eixida d’aquest curs 2010-2011. En aquesta ocasió vam escollir anar a Morella a Saltapins, un circuit d’aventura muntat dins d’un gran pinar, i al Museu dels Dinosuaures.


Dins del circuit d’aventura vam fer l’itinerari blau, un circuit d’aventura de dificultat mitjana. La gran majoria dels alumnes ho van superar sense cap dificultat i altres alumnes, van haver de ser ajudats ja que no és del tot fàcil passar per tot l’intinerari marcat. A més d’un l’impressiona molt fer aquestes activitas a uns quants metres del sòl. Al final d’aquest itinerari, com que teníem temps i ganes, els monitors ens van deixar fer una part de l’itinerari roig (él més difícil) ja que ahí hi ha una “tirolina” ben llarga que creua d’una part de la muntanya fins l’altra. Sense dubte, aquesta és una activitat molt divertida en la que els xiquets van gaudir molt de la natura i de les activitats que allí vam realitzar.


Després de Saltapins, vam dinar i vam accedir al Museu dels Dinosaures. Molts dels alumnes ja estaven cansats del matí però tot i això vam fer un esforç i van fer una visita “ràpida” al Museu. Allí la monitora que hi havia ens va explicar tot allò que li vam preguntar. És una Museu interessant però que cal anar amb temps ja que hi ha moltes curisitats i molts informació.


Esperem poder tornar més vegades per Morella, un poble que mai deixa de sorprendre’ns.

20/06/2010 19:18:11